Hanna Loffart

Helgen

Under helgen har vi alla varit lite förkylda. Thilox har ju varit snorig i veckan pga tänderna (som äntligen kommit igenom) och vi andra måste ha fått över lite baciller från honom. Inte så att vi är sjuka, men vi har varit lite täppta i näsan.

I fredags bjöd vi in oss på mat hos Emils föräldrar, så gott så ni anar inte! Man kan nog kalla det för en variant av räkpaj. Barnen lekte och det var en riktigt varm sommardag.

I lördags fick min mamma bjuda på mat istället, hämtpizza men så blev det rätt spontant också. Innan dess var jag och barnen på bakluckeloppis och gjorde några små fynd, bla bebiskläder. Thiaras kommentar var: ”Dt är faktiskt fullt i bebisens garderob, nu kan du inte köpa mer.” Haha, smäller av så kul!

Igår donade vi i småttingarnas rum. Emils pappa kom och hjälpte Emil att köpa och bära virke, så nu sitter väggen uppe. Så jäkla skönt att det går framåt! Det är sån kaos hemma hos oss nu alltså, grejer precis överallt.

Och framåt kvällen kom Thexas hem från Sälen och pappavecka. Hur mysig och gullig som helst. Thristan skulle åka med sin farmor och farfar hem istället, så han kommer ikväll istället. Sen väntar en vecka tillsammans innan de åker iväg för sin andra pappavecka den här sommaren.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats