Hanna Loffart

Helgen – kalas, sleepover, fotboll och glass

Herregud vilken helg!

Det började med att Thiara fick ha sitt försenade 7-års kalas för några tjejkompisar. Hon fyllde ju år i december, men det var ju såklart inte läge för kalas då pga Corona, december och innan jul. Men så frågade jag henne för nån vecka sen om hon inte ville ha ett 7,5-års kalas. Ni kan tro att hon sken upp!

Två timmars kalas utomhus i värmen gick alldeles för fort, hade kunnat haft tjejerna här två timmar till. Så himla lugna, mysiga, lyssnar på varandra, snälla. Ja, vilket gäng!

De öppnade paket, åt hamburgare, bytte om till badkläder och hade vattenkrig och hoppade i vattenspridare, fikade glass, dansade och fick gottepåsar med godis och popcorn. Så himla lyckat!

I lördags lekte Thiara med kompisen Moa och det slutade med att Moa sov över här. Vi har inte kunnat haft några kompisar till barnen sovandes här på jag vet inte hur länge. Thilox har ju liksom inte sovit om nätterna så. Men nu gör han äntligen det (peppar peppar) så nu passade vi på. Plus att Thristan och Thexas varit hos sin pappa i helgen, så tjejerna hade ju hela övervåningen för sig själva.

Men det blev inte så mycket sömn. De somnade runt 23:30 efter mycket om och men, skavfötters i Thiaras 70-säng, haha. Fast vi tagit in den skönaste madrassen. Sen vaknade jag 05:45 av att de satt och tittade på tv och pratade, suck. Så då väckte de ju såklart Thilox strax efter 6, så det var bara att pallra sig upp med honom. Emil går ju alltid upp med barnen, så jag var helt ihjäl hela dagen sen.

På eftermiddagen spelade Thexas match så vi var och tittade på den. Så roligt att kunna titta igen! Han gjorde dessutom mål och fick det gröna fair play kortet igen, så lite extra glad blir man ju.

Efter fotbollen så åkte vi till Djulö och åt glass. Mina två systrar som var med och tittade på fotbollen tänkte samma sak och åt glass med oss. Mysigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats