Hanna Loffart

Helgen + projekt staket

Vilken helg!
Jag älskar såna här helger när man har saker att dona med. Och den här helgen så blev det projekt staket på framsidan av huset.

Vi åkte till Jula efter jobben i fredags för att köpa jordankare på Jula i Norrköping (rekommenderas inte, vilket skit och dålig kvalité) Vi passade på att äta middag på Ingelsta samt en sväng på Lager 157 också, så det blev en mysig kvällsaktivitet. Sen höll Emil på med staketet hela lördagen. De där jordankarna var som sagt inte alls bra, och dessutom svårare än vi trodde att få ner i marken. Jag vet inte hur många timmar Emil höll på med det där, till slut kom vår vän Andreas och hjälpte honom. Och till kvällen var alla nere i marken och de hade satt ribborna på plats. Vilket jobb de gjorde! Fia och barnen kom med, så vi åt mat tillsammans på kvällen och hade det mysigt när männen var klara i trädgården.

I söndags hade vi lovat Thiara en cykelpromenad, så det blev en timmes rask promenad (löpning!) med henne. Jag var helt slut sen. Men det var bara att börja måla staketet när vi väl var hemma igen. Ribborna hade jag målat en gång redan, men det skulle målas igen samt alla stolpar. Jag körde på tills färgen var slut och Emil gjorde klart staketet mot garageuppfarten. Så nu är själva snickeriet färdigt och det ska bara målas klart imorgon när jag köpt ny färg och så ska jag köpa stolphattar.

Thiara har dessutom hunnit leka med tre kompisar i helgen, så hon är rätt trött hon med efter den här helgen.
Imorgon väntar jobb igen, kort vecka för mig som ska ut och resa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats