Hanna Loffart

Helgen som gått.

Godkväll i stugorna!

Den här helgen har verkligen gått fort, alldeles för fort med tanke på allt vi har att göra. Jag känner mig galet stressad och längtar verkligen tills nästa helg är förbi. Och jag som brukar försöka undvika att längta efter saker (anser att längtan gör att man missar en del av nuet, sen kommer sen ändå) men nu längtar jag verkligen! Haha.

Vi har spenderat nästan hela vår helg med att packa. Vi har fått en hel del gjort men mycket återstår. Idag tog vi tag i barnens rum, det tog hela dagen! Det är inte lite grejer de har. Skönt att få rensa ut ordentligt när de ändå inte var hemma.

Men när barnen kom hem så blev Thristan så himla ledsen. Tårarna sprutade på honom när han gick in på sitt rum. Han trodde att vi hade kastat alla hans saker, fast vi har pratat mycket om att vi ska flytta och hur det går till osv. Vi fick öppna upp kartonger och visa att alla hans saker fanns kvar. När han fått en hel låda med bilar att leka med så lugnade han ner sig lite. Thexas var mest bekymrad över att hans skötbord var borta (det ska kastas) men efter en stund gick han med på att byta blöja på golvet i badrummet. Haha.

Det tog 1,5 timmar för barnen att somna idag. Tror det berodde på tidsomställningen inatt, plus att de hade sovit ovanligt länge imorse. Men nu sover de gott och vi ska strax göra detsamma. En spännande arbetsvecka väntar för min del.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats