Hanna Loffart

Helgen som gick

Oh, idag är jag arg. Vaknar av posten. Fått brev hem från Vägverket om att vi har fått körförbud på bilfan. Den förre ägaren har tydligen inte betalat skatten, vilket han påstod sig ha gjort. Så nu har Hanna spenderat en och en halv timme med att försöka fixa skiten. Men nu har allt förhoppningsvis löst sig och vi får köra bilen från onsdag igen. Har ringt och klagat av mig både hos mamma och hos familjen Hull. Det är tur att de finns. Tobias är på jobbet och kunde inte riktigt prata. Ah, nu känns det lite bättre iaf, mn jag lovar. sen vi den där utlänningen som sålde bilen på oss, så ska jag allt be Tobias att köra på honom. Typ.

Nåväl, nog om detta. Helgen har varit bra, som vanligt. Besiktade bilen i fredags. Och den historien är ju rätt rolig också, men alla har nog hört den. Haha. Tittade lite film och åt mig lite extra tjock tillsammans med Titti i fredags också. Hon va barnledig, konstigt. I lördags firades kusinens fru som fyllde 30. Stort kalas med henne, men stannade inte så länge. Skulle hinna med att fira Fia som fyllt 20 också. Massa prat och mys där. Lillasyster Hull dök upp och det är ju alltid kul. För hon är en för jävla trevlig prick. Fick dock avbryta kalajset när Tobias ville bli hämtad i Tottes stuga. Ett telefonsamtal till pappa och en kort promenad i regnet, så va vi på väg. Tobias och Andersén va myssugna respektive trötta när vi åkte hem. Jag såg en älg, skitcoolt. Pojkarna gick på Statt, och jag promenerade hem med Anderséns stora väska. Måste sett kul ut. Hann knappt hem innan Tobias va hemma igen. Det va tydligen tråkigt folk på Statt, så de hade ätit korv istället.

Vaknade tidigt igår. Eller Tobias gjorde det, och väckte sen mig. En tripp till Tottes stuga för att hämta vår bil. Försökte oss på lite solandes på bryggan, men det va sjukt kallt och blåsigt så vi åkte hem ganska fort igen. Bort till familjen Hull som köpt en stor pool. Nu väntar vi bara på att solen ska få värma upp den ordentligt. God mat och sällskap där, innan Tobias bestämmer att vi ska hinna hälsa på familjen Runesdotter/Johansson också. Så ut till Valla bar det. Film och lite mer mys där, innan vi åker hem och toksomnar. Härlig dag.

Yes, det var min helg det. Hur har din varit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats