Hanna Loffart

Helgen + wedding-reunion

Efter jobbet i fredags så svängde jag i vanlig ordning förbi Ica Nära för att köpa veckans #fredagsmunk. Barnen väntade när jag kom hem och jag hann knappt öppna påsen innan de satt och mumsade på fika. Det var dock bara Thiara som åt munk, vi andra valde bulle och muffins. Man tröttnar lite lätt på dessa munkar efter över två år, men det är fin rolig tradition som vi håller fast vid. Men den här gången fick munken inte godkänt, en knäckemacka hade varit mjukare! Thiara kunde inte äta den med sin tand…

img_4259.jpg

img_4260.jpg

När fikat var i magen så packade pojkarna sina väskor och åkte till sin pappa. Och bara en liten stund senare så blev Thiara upphämtad av sin bonusmorfar. Jag och Emil var nedbjudna till grannarna för en reunion med bröllopsgänget. Alla våra tärnor och marskalker med respektive, hur bra! Vi hade en fantastiskt rolig kväll alltså! Gjorde det enkelt för oss med hämtpizza och sen blev det drinkar hela natten.

reunion

Hur fina?! Känner ni igen bilden?
Vi försökte oss på en liknande bild som på vår bröllopsdag.
Snarlikt va?
Det är ju bara kläderna som är annorlunda.

img_4272.jpg

I lördags var vi lite trötta kan erkännas. Thiara kom hem vid lunch och vi myste hela eftermiddagen. Sen bjöd mamma och Per på mat och jag stupade i säng strax efter 21, hur trött som helst verkligen!

Idag har det varit en riktig hemmadag här, Emil har fått ett av sina årliga städryck. Han blir helt tyst och putsar på allt som kan putsas ungefär. Det är bara att låta honom hållas, man vet aldrig när städsuget drabbar honom igen. Jag har tom tagit in en offert för städhjälp för att jag är så trött på att alltid städa. Eller rättare sagt, jag plockar upp grejer efter alla hela tiden att jag aldrig hinner städa. Men så sa Emil idag att han inte tycker städhjälp är en bra ide´, utan att han kan städa själv. Så vi får väl se, jag ger det några veckor. Max.

Imorgon drar vardagen igång. Dagis för Thiara. Thexas har slutat dagis och börjar på fritids imorgon, och Thristan har blivit så stor att han börjar på storfritids. Största omställningen blir nog för Emil som ska lämna alla barnen efter deras 8 veckors långa sommarlov.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannarunesdotter

      Hihi, JA det var verkligen en rolig kväll. Resten av bilderna håller jag dock för mig själv. 😉 Kram!

stats