Hanna Loffart

Helgens 30-år fest för Bettan

Äntligen får jag lite tid till att uppdatera här.
Helgen har gått i ett, och hela söndagen spenderade jag på soffan.

I lördags hade en av mina bästa vänner sin 30-års fest.
Jag och Thiara var där i fredags och dukade och fixade.
Det är de enda bilderna jag har!

Eller, jag snor den här på födelsedagsbarnet själv.

img_9468.jpg

De där jäkla ballongerna alltså!
Jag är GLAD att min mamma inte filmade mig när jag försökte få in dom i bilen från butiken jag köpte de i. Eller för guds skull, när jag skulle få UT dom ut bilen och snöret lossnar från ena ballongen och det är STORM ute. Herregud alltså, kaos! Men – jag fick in ballongerna och jag tror födelsedagsbarnet uppskattade min lilla gest, för de var fasen en kamp. Knappt värt mödan då de gick sönder direkt sen, haha!

Men min egen telefon ja, den låg på laddning samt spelades musik ifrån, så jag hade tog inte en enda bild. Jag kollade inte ens på klockan förrän den var 02.48 och det var dags att åka hem. Kvällen gick så himla fort, och då kom jag ändå senare än alla andra då jag var på konsert innan.

Men det var en av de roligaste kvällarna ever!
Jag har träningsvärk i hela min kropp efter all dans.
Och liiite trött igår efter alla drinkar ska medges.
Haha, en riktig succe´kväll!
Ni vet när man har sådär kul att det inte går att sluta skratta? Och när man liksom studsar fram på dansgolvet. Haha SÅ kul!

Så här fint gjorde vi det bla i lokalen:
img_9455.jpg

img_9458.jpg

img_9457.jpg

img_9459.jpg

img_9456.jpg

img_9460.jpg

Alltså det är så kul att fixa fester!
Jag gjorde tipspromenad, festhäften, utmaningar till alla gäster samt ett musikquiz. SÅ himla kul! Och ännu roligare är att jag har fler såna här “uppdrag” på gång. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats