Hanna Loffart

Hemma hos oss – nya rabatten

Nästan hela veckan har det regnat, bra för både gräsmatta och växter.
Och för ogräset! Jag rensade förra helgen, nu är det dags igen. ALDRIG mer Icas jord som sagt!

Vår nylagda rabatt för i år har fått sig lite blomster i form av lavendel och lammöra. De kommer nog växa till sig fint där. Vi kommer nog få bredda rabatten så småningom med. Speciellt med tanke på elefantgräset som står där och börjar växa för året. Ser fram emot att se det bli större och större för varje år. En liten buxbom flyttade vi på och grävde ner här med, får se om den kommer trivas och ta sig bra. Annars blir det flytt för den igen.

Något som verkligen skulle behöva lite kärlek är den här rabatten i slänten.
Vi har bytt ut en liten buxbom mot en i samma storlek, jag hoppas de kommer växa till sig bra nu. Här ska på vit sten också.
Förra året hade vi två löjtnantshjärtan högst upp, men ena tog sig aldrig i år. Får se om jag sätter en till där eller om det blir något annat, kanske något som kan klättra på staketet? Prydnadsgräset verkar riktigt segt där i hörnet. Tanken är ju att det ska växa för stenpartiet bakom som skymmer jord (det gick inte att lägga stenblocken där pga berg tror jag det var, så det är ett hål bakom all sten.) Mindre snyggt just nu, hoppas på en växtrush snart!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats