Hanna Loffart

Hemska sammandragningar

jösses. ebba tar verkligen knäcken på en. både jag och tobias gick runt som två döingar igår. orkade med en tripp till vingåker och factory outlet där tobias köpte sig ett par byxor. jag är för tjock för allt. haha. en sväng in på den där glasaffärn också, men lika snabbt ut igen. åkte därefter ut till valla, halvsov ett tag innan maten va klar. åt och åkte sen hemåt. köpte hårfärg till oss, men hann bara färga tobias hår igår. finfint. längesen han va mörk kom vi fram till. idag hoppas jag på att han kan färga mitt hår, trivs inte riktigt med det gröna längre.

somnade sjukt gott igår kväll, redan vid halv 10. vaknade vid kvart över 11 igen och var kissnödig. och så fortsatte natten, tror jag va uppe fyra gånger sammanlagt. börjar dock vänja mig vid att vår lilla krabat trycker på kissblåsan, gärna på nätterna också. fick jordens sammandragning när jag satt där trött och kissade också. nog fan vaknar man till. lyckades på nåt sätt, vankandes ta mig till sängen. där vaknade tobias att mitt kvidande och förstod att jag hade ont och pussade lite extra på mig. skönt att ha honom i närheten när de där jävla sammandragningarna ska göra sig påminda. inte så bra att ha det redan nu, men så länge de inte kommer var femte minut så är det inte dags att föda än, säger barnmorskan. tryggt. har inte haft några sammandragningar sen i onsdags, men allt ståhej med ebba gjorde väl en del. “du måste ta det lugnt” jovisst, och det är ju jag så bra på?

tiden går så himla fort, och jag har knappt nån aning om vilken vecka vi är i. får kolla upp det tror jag. sådär, vecka 24 är vi i. det går undan. snart är vi inne i vecka 40 och barnet ska ut. hujedamej.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats