Hanna Loffart

Husvagnspremiär – Gränna

Idag gick premiärturen med nya husvagnen till Gränna. Ni kan tro att Thiara var pirrig! Så pass pirrig att hon vaknade strax innan 7 imorse, hon som brukar kunna sova lite längre på morgonen. Och när vi väl lämnade hemmet vid 11-tiden så tog det knappt 10 minuter innan hon somnat i bilen.

Vi stannade först i Linköping för att äta lunch på Max (godaste bönsalladen tycker jag och Thiara) och en sväng in på Ikea för att handla lite nödvändigheter till husvagnen.

Sen åkte vi vidare till Gränna. Thilox sov i bilen ända tills det stod 4 km kvar – hungrig och gallskrik. När Emil väl svängde in på campingen och gick för att checka in oss så fick jag sätta mig i baksätet och amma. Vad gör man inte?

Emils föräldrar bokade in sig på samma camping under helgen och de var redan på plats när vi kom. Perfekt att få hjälp med förtält när Thilox ändå skulle äta.

Det gick så smidigt att gå upp förtältet och ”starta igång” husvagnen. Vi fikade och gick sen ned till vattnet så Thiara fick leka och plaska lite.

Emil doppade Thilox fötter i vattnet, jäklar så arg han blev!

Det blev en sen middag med grillade hamburgare. Det blåste rejält, men det var varma vindar.

På natten blåste det ännu mer, riktigt storm men det gick ändå bra att sova. Men VARMT! Något var fel på värmen och vi vaknade i 29-gradig hetta. Fy så varmt! Emil gick ta Thilox så jag kunde gå och ta en kalldusch, var helt svettig efter att ha haft Thilox på mig och ammandes under natten.

Men förutom värmen så gick det bra att sova. Thilox vaknade lika många gånger (runt 3 gånger) på natten för mat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats