Hanna Loffart

Idag, måndag är jag glad för att…

Vi fortsätter med MÅNDAGSLISTAN tycker jag.
Jag tror att det är precis det jag (och ni?) behöver på måndagar.
Pepp och positiva saker att se fram emot.
Finns även på Instagram under hashtagen #måndagslistan

Idag, måndag är jag glad för att…

– jag har en vecka fullbokad med träffar med mina fina vänner. 

jag ska få snosa på TVÅ små, nya bebisar denna vecka. Åh!

– snön ligger kvar på marken och jag förmodar att pulkorna kommer gå varma av barnen.

– i helgen ska jag sjunga/spela på ett dop. Ser fram emot det, då det sker ganska sällan nu för tiden.

– jag har en massa pysselidéer som jag hoppas hinna dona med. 

 

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats