Hanna Loffart

Ikea, vaccin, fotboll och feber

Idag har jag och Thiara spenderat dagen på Ikea med min mamma och min syster Ebba.

Det var bara några få småsaker jag skulle ha, men ändå roligt att komma iväg lite. Jag har inte varit på Ikea på 1,5 år och knappat varit ute på ”nöjestripper” på samma tid. Corona och småbarn hemma. Så det var så skönt att bara komma hemifrån lite.

Thiara skötte sig exemplariskt som alltid, det är så roligt att ha med henne på saker.

När vi var på väg hem så insåg jag dock att vi glömt hämta ut sakerna från utlämningsställen, så det var bara att vända. En timmes extra resa blev det. Suck och skratt!

Väl hemma så åkte jag direkt iväg för att vaccinera mig, och när jag ko m hem hade fotbollen börjat. Viktigt med Sverige-matcherna nu under EM, tycker till och med jag! Thexas var på sjukt dåligt humör, men fick hög feber nu under kvällen. Från ingenstans! Ungefär som Thilox förra veckan, jättekonstigt. Nu har han fått en Alvedon så jag hoppas han kan sova gott inatt.

Första gurkan har vi skördat här hemma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats