Hanna Loffart

Inget Turkiet för oss

På torsdag var det tänkt att jag, Emil och pojkarna skulle ha åkt till Turkiet.
En sponsrad resa genom bloggen, vilken grej va?

Men jag tvingades till slut att tacka nej till resan. Dels på grund utav det krig som just nu råder i Syrien, och är alldeles för nära Turkietför att det ska kännas tryggt. Och så kan jag inte stå för att promota Turkiet som land just nu. Att tipsa er läsare om att åka dit när det är så oroligt. Magkänslan kändes inte rätt!

Och nu läser jag att Turkiet har röstat genom en lagändring som gör att man får ha sex med barn. ”Ett samtycke räcker”. Det här är så vidrigt att det inte är sant! Och jag är idag SÅ glad och känner verkligen att jag gjorde rätt beslut i att inte åka. (De andra svenska bloggarna tackade också nej till slut, så mitt val var väl inte helt tokigt…)

Saker som dessa gör att jag känner mig så tacksam över att vi bor där vi bor. I det land vi gör. Jag har tre friska barn, en fin man, en villa och en trygg ekonomi. Jag ska försöka tänka på detta oftare – tacksamheten till det som för oss är så enkelt och självklart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats