Hanna Loffart

Inte sån bra dag

Jag är så otroligt oinspirerad inför jobb imorgon igen. Försöker glädjas åt att det är sista veckan innan semestern nu, men just nu känns det motigt. Tråkigt och energikrävande, släcka bränder och fixa. Dagen har varit kaos på jobbet, minst sagt. Herregud, vad jag är värd semester sen!

Och som om inte det vore nog så är Thiara själv på dagis den här veckan. De har slagit samman tre förskolor under några veckor och den här veckan är hon helt ensam från hela sin förskola. Varken andra barn eller någon personal från sin förskola. Istället så ska hon få ingå i en annan förskolas grupp, där hon varken känner personal eller barn. Förskolechefen kommer att få sig ett ärligt mail efter dessa hopslagningsveckor.

Nu har jag bestämt mig för att flexa på mornarna, så Thiara inte behöver skynda sig till förskolan för att äta frukost på morgonen. Dessutom helt yrvaken och med folk hon inte känner. Nej, nån måtta får det vara. Så imorgon lämnar jag henne en timme senare. Skönt för oss alla.

Till nåt mycket mysigare; helgens tur till Djulö herrgård för att äta glass. Vi stod redo med cyklarna utanför garaget hemma när det började ösregna. Och det slutade inte, vi fick ta bilen helt enkelt och sen satt vi där nere i regnet och pinade i oss glass i kylan. Haha, man kan ju bara skratta åt den här sommaren och dess väder. En gång har jag kunnat använda shorts hittills. Men det fina vädret kanske spar på sig till min semester? Vi tror på det! Nu är det bums i säng, somnade inte förrän 2 inatt så jag är rätt sliten känner jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats