Hanna Loffart

Iväg för igångsättning

Igår var jag mer än nervös, fy sjutton alltså! Mådde illa till och från och hade riktiga flyktkänslor. Men min mamma kom in till oss någon timme mitt på dagen, Thiara var på kalas så hon skjutsades och sen kom Emils föräldrar under eftermiddagen. Så dagen gick rätt snabbt ändå.

Jag trodde inte jag skulle kunna sova något, men det gick faktiskt bra! Jag var uppe på toaletten två gånger som vanligt, men kunde somna om direkt igen.

Imorse vaknade Thilox vid 6 och jag var snabb upp för att hämta honom. Det är nog det som känns jobbigast nu, att va ifrån honom och inte veta hur länge.

Emils föräldrar kom till oss vid 7 imorse och ska va med Thilox under dagen, de andra är ju i skolan. Sen löser mamma av dom i eftermiddag och tar natten hos oss om vi/Emil inte kan åka hem idag. Så vi har ändå en trygg plan och barnen ser fram emot det.

Sista myset med magen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats