Hanna Loffart

Julfirande med pysseltjejerna

Julens första julbord är intaget. Så tänkte jag skriva, men så insåg jag ju att det var det tredje. Haha. Vi har ju redan hunnit med två på Ikea.

Men i söndags träffade jag mina pysseltjejer för den årliga julträffen. Vi träffades redan på morgonen för att baka tillsammans, mer om det i ett annat inlägg. Efter det åkte vi hem till Piia för att äta julmat. Knytis som vanligt och jag drog vinstlotten i att ta med vin, glögg, pepparkakor och ost. Jag behövde inte laga någon mat alls alltså! Tjohoo på den! Alla hade gjort så himla god mat och i vanlig ordning alldeles för mycket.

Det blev en himla mysig dag tillsammans och vi avslutade den med en vild julklappslek och när man trodde att det inte fick plats mer i magarna, så blev det fika också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats