Hanna Loffart

Jullov för barnen

Nu har barnen gått på jullov. Thristan gick bara i skolan i två timmar idag, så ni kan ju tro att han var mallig över att sluta så mycket tidigare än sina syskon. Men de andra har också haft mys i skolan, så det har väl egentligen inte gått någon nöd på dom. Thexas fick ta med sig massa fika till skolan och de skulle se film och mysa idag. (Att sen fröken smsar en bild med alla kvarglömda grejer är ju en annan sak, hon är dessutom så fantastisk att hon åker hem och lämnar det hos oss. Vad skulle vi göra utan henne alltså?)

Emil är iväg och käkar med kompisar ikväll och jag har lyckats lägga Thilox och Thuni själv, det gick faktiskt över förväntan.

Jag skulle ”bara” slänga ihop lite Rocky roads, det blev två timmar i köket och diverse julgodis (och svordomar) Mitt i allt kom min mamma förbi en sväng också.

Nu har jag slagit in de sista julklapparna (ja, jag trodde att det var dom sista igår, men dyker ju som sagt alltid upp några till)
Barnen har fått nya mössor, och de var tänkta till julstrumpan. Men Thilox vägrade sin vintermössa i helgen, så då fick den här åka fram.

Nåja, slutbabblat för ikväll. Jag ska försöka få ner tre barn till i säng innan jag själv kan gå och lägga mig. Gissar att de inte är så sugna nu när det är lov och ledigt imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats