Hanna Loffart

Kalasdag + kapat konto

I eftermiddag har vi varit och kalasat för mina gudbarn Casper och Agnes som båda fyllt år i veckan.

Alla barnen lekte så himla bra, vi märkte knappt att de var där?
Och så slås man återigen av att ens egna barn börjar bli stora.

Nu sitter vi hemma och ser på ESC. Barnen orkade se fram till Sveriges bidrag som var låt nummer 20, sen stupade i säng. Jag tycker att det var många bra låtar med, Tyskland är en av favoriterna.

Och så tittar jag till mailen ikväll och ser att mitt Tradera konto har blivit kapat. Som jag knappt visste att jag hade ett av liksom. Någon har ändrat mailadress och lyckats lägga upp två telefonannonser på min sida samt budat över 6000:- för en dator. Och varken bud eller annonser går att få bort. Jag får fasen panik! Jag har mailat Tradera och alla som lagt bud och förklarat att varan inte finns. Men vad fasen alltså! Vad är det för FEL på folk..!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats