Hanna Loffart

Kaosdag igen

Ännu en natt med nästintill obefintlig sömn. Thiara alltså…
Även Thristan var uppe två gånger, det brukar vara så när han varit iväg.

Dagen började uselt kan vi väl säga. Thexas skulle ha gått till dagis för första gången efter sommarlovet.
Så blev det inte. Han fick vara hemma. Jag skjutsade ut honom till syrran där han fick vara någon timme (svängde inom mitt jobb en snabbis också) Jag och Thristan åkte ner på stan (med Thiara såklart) för att köpa nya saker tills skolan börjar på onsdag. Han hittade allt han ville och vi åkte hem till syrran och blev bjudna på lunch. In till stan igen för att gå till tandläkaren med Thexas och kika på hans pirattand. Oförändrat fortfarande, så nu behöver vi inte komma tillbaka förrän i mars.

Hem igen och spontanbesök av Mathilda och Samuel. Sen iväg för att köpa bilstol till Thexas (behöver ju två nu för tiden) sen till Emils jobb, hem för mat, ungar i säng och nu fastnat i soffan med en enorm huvudvärk.

Allt detta med enormt bråkiga barn som verkar ha tappat både öron och minnet om vad som är rätt och fel. Thexas vill vara ledig imorgon också från dagis och börja samtidigt som Thristan börjar skolan. Onsdag dvs. Det måste jag ju låta honom. Men jag känner reda nu en enorm ångest inför morgondagen. Jag orkar inte med en till kaosdag utan sömn i bagaget.

Åh, vilket deppigt och tråkigt inlägg. Men så får det väl vara ibland.

20140818-212506.jpg

20140818-212522.jpg
En liten tjej som börjar bli stor. Hon vill så gärna ta sig framåt, men lyckas inte riktigt ännu.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats