Hanna Loffart

Kaoset i bebisrummet

I helgen tapetserade Emil en del av väggen i bebisrummet. Det blev så bra!
Jag har ju suktat efter den här tapeten i flera år nu, efter att ha sett den hos en av mina favoriter på Instagram. Hade velat ha den i köket, men där orkar vi inte tapetsera om. Men här inne blev det ju kanon på halvväggen i sovdelen. På andra sidan väggen är det ju Thiaras kök, eller ”lekköket” som vi kanske får kalla det för. Vi bestämde med Thiara att ta ut det mesta av hennes rosa saker därifrån till hennes lekstuga istället, tror ju ändå att hon kommer leka betydligt mer där ute än i bebisens rum i sommar.

Så under tiden Emil tapetserade (gick ju för övrigt som en dans, är så imponerad av hur kunnig han är inom allt) så började jag rensa i köket där. Skulle bara byta ut några konsoler till några mer stilrena, men det slutade med en rejäl rensning, spackling och ommålning av den delen också då tapeten gick sönder och det var väldigt mycket hål. Nåja, rummet blir ju fint så småningom. Och nu är jag så sugen på att fixa ett ”killigt” kök här inne, fastän det säkert är 1,5 år kvar tills lillebror kommer använda det, men det känns så dumt att ta ner allting i väntan på att det ska lekas med. Bättre att det får stå kvar och att andra barn kan leka med det så länge. Och just nu, rörigare än rörigast:

Sen fick vi ju dessutom för oss att möblera om allt igen. Så bokhyllan är flyttad och har bytt plats med skötbordet, som stod alldeles frö tokigt till. Och den ommöbleringen resulterade i en massa nya hål att spackla igen och måla över, efter bara en vecka. Men äsh, det blir nog bra till slut. Det är ju tur att vi tycker det är roligt att dona med detta. Och i och med att det är rätt lång tid kvar till lillebror kommer så har vi ju tid på oss och kan göra lite i taget.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats