Hanna Loffart

Kolik + förkyld Thilox

Jag har tänkt i flera dagar att uppdatera här inne, men det finns varken tid eller ork.

Thilox har, som jag började misstänka sist jag skrev, kolik. Det går inte att beskriva känslan att se och höra sitt barn ha så ont. Nätterna har ändå varit okej, tills inatt. Jag sov totalt tre timmar i omgångar, resten av natten var jag uppe och vaggade honom. Gick fram och tillbaka på undervåningen, ammade, gav lite ersättning. Och så börja om. Han skriker sig helt svettig och somnar sen några minuter av ren utmattning.

Vi ger honom Minifom, Sempers magdroppar, använder pysventil och nu har jag köpt ny ersättning för känsliga magar också. Önskar det fanns något som hjälpte, men det gör det ju inte så nu är det bara att stå ut och hoppas att det vänder runt 3-månaders dagen som med Thristan.

Thilox har dessutom gått och blivit förkyld. Vi som var så himla noga när Thiara var täppt i näsan förra veckan att hon inte fick vara nära eller röra Thilox. Kombinationen kolik och förkyld, ja vi räknar inte med någon sömn inatt heller.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammas tips

    Köp en de Brown flaska för den funkade på min bebis, märktes skillnad redan efter första matningen. Sedan testa att byta ersättningssort, min klara nämligen inte Semper. Samt konstigt nog blev koliken värre av de där dropparna så testa en dag utan några droppar alls och se om de blir någon skillnad ?

  2. Emelie

    Hej! Låter kanske konstigt, men har hört att kiropraktorer kan hjälpa barn med kolik, värt ett försök!

stats