Hanna Loffart

Kräftskiva med jobbet

Idag hann jag bara hem och vända från jobbet (nästan iaf, var hemma ca 1,5 timmar) innan det var dags att bege sig för att träffa arbetskamraterna igen. Vi åkte till Mia för en liten kräftskiva. Det var årets första för min del och så otroligt gott! Även fast jag råkade köpa några skitkräftor till mig, haha. Sällskapet är helt underbart, har så himla kul med dessa människor. Carina åker till sin lägenhet i Spanien på söndag och blir borta i fyra månader. Lite sorgset, kommer sakna henne på jobbet.
Fick en liten klump i magen av tanken på att min anställning snart går ut och att det kanske är över om några veckor. Usch…

20120815-215532.jpg

Nu är jag hemma hos alla mina killar igen. De sover allihopa så jag ska väl göra detsamma.
Snart dags att träffa de där kollegorna igen ju, hihi.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats