Hanna Loffart

Kräsna klädval

Thiaras garderob är överfull med kläder, men hon har blivit så galet kräsen.
Jag har skrivit om det förut, och skrattat lite åt det. Men nu alltså, vi är så osams om dagarna.

Nu har vi gjort som så att hon får ta fram kläder själv om kvällarna, som hon ska ha på sig på dagis dagen efter. Allt för att undvika konflikter som tar tid på mornarna. Hon får ta på sig precis vad hon vill, jag bryr mig verkligen inte om vare sig vilka plagg det är eller hur hon matchar det. Men hon är så bestämd, det ska helst vara svarta byxor och svarta strumpor (lik sin mor?) och en löst sittande t-shirt men en tjocktröja över. Det låter ju hur enkelt som helst att få fram såna kläder, eller hur? Men oj, så arg och ledsen hon kan bli för att strumpan sitter snett, byxorna är för tajta nedtill, tröjans lapp sitter fel osv. Jag blir tokig!

Och som om inte det var nog, så har hon börjat protestera på ytterkläder och skor också! Det har hon ju inte lika gott om, så man behöver ju liksom använda det som finns.

Jackan här nedan tex, den vill hon inte använda för den är för varm? Oavsett antal grader ute, så är den för varm.
Och vet ni, jag antar att det här bara är början?

Nu sist jag skulle beställa kläder så fick hon faktiskt sitta med och välja. Och vi hade ju inte alls samma smak kan jag säga. Jag vill ju gärna att hon har gulliga kläder, dvs rosa och blommigt. Hon själv vill ha svart, grått och leopardmönstrat. Helt korta magtröjor eller paljetter också. Haha. Liten börjar bli stor antar jag. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats