Hanna Loffart

Långfredagen

Långfredagen var nu till ända.

Vi började dagen så himla skönt. Lång frukost tillsammans, barnen lekte.
Sen gick Emil ut för att riva altanen och det tog inte lång tid innan Thristan och Thexas var ute och hjälpte honom. De bar brädor och la på släpkärran, kul när de vill hjälpa till.

När Thiara sovit middag så for vi hem till Emils föräldrar för att fira påsk. Farmor Lena hade lagat så galet god mat i vanlig ordning! Och dessert. Och sen kaffe och tårta innan vi åkte hemåt.

Barnen fick påskägg av dom, som dom enkelt letade upp. De har en låda med godis i ett vitrinskåp, och dit gick de direkt för att leta. Haha. Pojkarna fick godis som de på en gång slet upp och stängde in sig på ett rum och åt av. Som de längtat efter påsk och godis! Haha.

Thiara fick en söt sommarklänning och två paket russin. Hon har inte ätit russin förr (tandläkaren sa att det är värre än godis för tänderna att ge till barn, så vi har låtit bli det) men hon tyckte det var riktigt gott och fick äta lite.

Väl hemma igen så fortsatte Emil och pojkarna att riva altanen utomhus, nu är det bara det gamla golvet kvar. Jag och Thiara plockade lite inomhus och lekte. Hon är så glad igen och det är en fröjd!       

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats