Hanna Loffart

Lediga torsdag

Godmorgon vänner!

Thiara har i vanlig ordning bökat inatt och hon ville gå upp tidigt. Jag och Emil försökte få henne att somna om från 05.20 och vi lyckades i korta omgångar. Däremellan låg hon och pratade och tjoade. Vid 06.30 gick Emil upp med henne och pojkarna vaknade efter det någon gång. Jag blev väckt strax innan 8, när Emil skulle åka och köpa frukost.

Nu är Emil, Thexas och Thiara ute och “jobbar” i trädgården. De mäter och förbereder. Vi ska börja sätta staket på baksidan idag. Vi har skog bakom huset och vi vill ha ett staket där som visar barnen att “hit, men inte längre” är det okej att vara. Och så ska vi sätta upp en liten grind på baksidan så att vi enkelt kan ta en snabb genväg till lekparken och vännerna på andra sidan. Det blir nog bra!

Jag och Thristan sitter inne och myser lite. Hans ögon är lite svullna pga pollen. Han har hittills bara fått allergitablett, men nu får vi nog gå över på ögondroppar också. Han fick ta det förra året också och gillar det inte alls. Men nu klagar han själv på att det kliar så. Vi väntar mest på att affärerna ska öppna så vi kan köpa virke, pallkragar och titta på utemöbler till framsidan.

20140529-094854.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats