Hanna Loffart

Lite äckel-varning

 

Idag har jag varit på dåligt humör igen. Inte hela dagen, bara en stund iofs. Det gick över när jag fick klaga lite hos Astrid. Vet inte om det beror på detta överflöd av hormoner, eller om jag faktiskt ÄR arg! Det kanske inte är värt att grunna på, för då kanske jag inser att jag ÄR arg. Drog igång lite musik med Lena Ph, Linda Bengtzing och Lennartz. Lennartz är ett dansband som sjunger om Sandra. Stod i duschen och lyssnade, samtidigt som jag funderade på om Simon nångång har sjungit den för Sandra. Och om Sandra kanske har sjungit “Han jobbar i affär” för Simon. Måste fråga nångång. För om de inte har gjort det, så vore det ju faktiskt ganska så festligt om de skulle börja göra det. Som godnattvisa eller så. Bara en snutt.

Ikväll ska jag träffa Asta och Tessi, och tha Hertz. Och så kanske Blenda. Det ska bli trevligt. Hade hoppats på att få umgås med Tobias idag, men icke. Han skulle ut, som vanligt. Och jag är trött på att sitta hemma själv nu, det har jag gjort hela veckan nu, plus alla helger i en evighet känns det som. Saknar att riktigt umgås med honom. Men det kanske inte är så konstigt om han nu inte skulle vilja det. Seriöst, jag är ju ingen vacker syn nu för tiden. Det läcker både här och där, vilket är sjukt kul! Det tycker dock inte han. Haha. Hade Haren varit hemma så skulle jag visa henne. Bara hon som tål sånt. =)

Oj oj. Såg precis att det är den 1:a september idag. Två månader kvar till beräknad bebis bara. Och ja, jag börjar bli ordentligt nervös. Och jag vet egentligen inte vad som är värst. Eller jo, det  skulle väl vara att bajsa på sig under förlossningen när Tobias är med. Jösses, hur ska det gå? Jag som inte ens kan gå på toa och göra the big thing när han är hemma, men då finns alltså risken att jag ska spruta ner hela honom, inklusive personal med bajs. Nej tack. Det där måste jag fundera på. Har ju iaf 5-10 veckor på mig att komma på nåt bra. Tror jag ja. Säkerligen inte 5 veckor. Troligare är det två-tre extra veckor jag får bära på barnet, bara för att jävlas liksom.

Nej, nu är det lsut på snuskerier. För nu. Ska försöka göra nåt åt näsan som bara rinner och rinner. Sen ska jag till tha Hertz ja. Hoppas på en pizza också.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats