Hanna Loffart

Lite av det senaste

Alla dagar ser verkligen likadana ut och det är knappt att jag har något att uppdatera om här inne. Men jag vet ju själv hur roligt jag tycker det är att gå tillbaka och läsa, och hur trist jag tycker det är när jag inte har skrivit något alls. Haha.

I veckan har jag hunnit med utvecklingssamtal för både Thexas och Thiara. Via telefon, lite annorlunda man funkade bra. Psykologen som gjorde Thexas utredningen har haft telefonmöte med skolan också, så nu hoppas jag att det händer lite.

Emil har varit och gjort sin ”stora” PET-röntgen, vilken hade gått bra. Nästa läkartid han har är imorgon då han ska till en specialist inom lymfom i Örebro. Hoppas, hoppas, hoppas han kan få alla svar då och en planering framåt. Väntan gör en ju galen…

I tisdags var det semeldagen (godaste jag vet) och svärmor köpte semlor åt oss. Och så här snygg va Thilox dagen till ära:

Och Thiara har fått testa att åka skidor i skolan. Hon va så pepp innan, men riktigt besviken efteråt för att det var så svårt. Haha, typiskt henne! Men vi hittade mina gamla skidor i förrådet som hon varit ute och tränat med. Bäst att passa på, för nu regnar all snö bort igen.

Och i fredags var det fredagsmunk som sig bör och framåt kvällen skjutsade jag storpojkarna till sin pappa för en helg där.

Helgen har varit lugn. Emil har haft ganska ont och är trött. Han sover dåligt om nätterna och det går ju såklart ut över hela dagarna sen också. Så jag försöker läsa av honom.

Så här fin va Thiara igår. Hon klädde upp sig inför Melodifestivalen. Men när det väl var dags så åkte till och med guldkjolen på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats