Hanna Loffart

Lite enklare renoveringstankar igen

Jag sa till Emil för några dagar sen att “det var så länge sen vi renoverade nåt, ska vi inte ta tag i nåt?”
Han såg inte helt nöjd ut över min idé ska jag väl erkänna…

Men något som vi verkligen skulle behöva ta tag i, och som vi pratat om senaste året åtminstone är ena väggen nere i vardagsrummet. Den är nämligen inte målad i samma färg som övriga väggar där inne. De andra väggarna är kritvita, men denna är gul. När Emil målade de övriga väggarna så orkade han inte måla den sista, och sen blev det liksom aldrig gjort… Kanske tänker inte andra på det, men det stör mig massor. Jag tror faktiskt att vi har färg kvar ute i garaget, kanske lika bra att sätta igång med det snart innan man ändå inte vill vara inomhus?

Sen är jag lite trött på de där bröllopstavlorna också, får man säga så? Jag vet inte om det är att jag liksom inte gillar att se bild på mig själv varenda dag. Haha. Men tavlorna i sig är ju jättefina! Men jag beställde de i alldeles för stor storlek och så gillar jag ju inte canvas. Inte många rätt alltså. Och så tycker jag nog att just bröllopsfoton passar mycket bättre i sovrum tex. Så kanske ska de få flytta, eller så beställer jag nya foton bara?

Så lite finns det nog att dona med, den dagen man känner för det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats