Hanna Loffart

Lite från veckan

Lite snabba från föregående vecka.

Thilox var på sitt första tandläkarbesök. Vi fick information och en tandborste, tog inte ens 10 minuter. Han vägrade öppna munnen, eller jag tror inte han förstod vad hon menade. Plus att hon hade munskydd, visir och blå handskar. Men jag kunde dra ner hans läpp så hon såg alla 12 fina tänder.

Jag har stekt pannkakor, gör aldrig vanliga utan alltid amerikanska små. Mycket godare tycker vi alla.

Vi har panelat om boden. Emil snickrar och jag målar. Så fruktansvärt tråkigt!

Jag torkar kaffesump. Vi har hela kvarterets katter på besök i våra odlingar och kaffesump håller dom borta. Så nu har jag bett grannarna om deras kaffesump, då Emil dricker så lite kaffe nu pga cellgifterna. Så de dumpar av lite här hos oss då och då och jag torkar det på brickor i uterummet till barnens skräck, de tycker att det luktar hemskt.

Jag rår om mina plantor, nu har de flesta fått komma ut men inte planterats än dock. Det blir veckans mission!

Vi har blåst upp Thilox pool (pooler) men han har inte vågat sig ner i dom än.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats