Hanna Loffart

Lite låg + fredagsmunk

De senaste två veckorna har jag känt mig helt slut, totalt dränerad och orkeslös. Inte direkt trött, men noll energi. Jag anade att det skulle bli så här när Emil avslutade sin behandling, jag har nog gått på autopilot i några månader nu. Och så höggravid på det. Och renoverat två rum. Huvudet vill så mycket, men kroppen är i total strejk.

Den här helgen är storpojkarna hos sin pappa och jag har knappt tagit mig från soffan. Jag har kört en maskin tvätt plus tagit med Thilox, Thiara och hennes kompis till Biltema för att äta mjukglass. Gott, men så tråkigt att inte orka något. Den här helgen hade jag tänkt ta hand om trädgården som totalt förfallit, men så blir det nog inte.

Jag har inte heller uppdaterat här inne, fast jag kan och mest sitter som sagt. Jag får ta tag i det i efterhand och bakåtdatera helt enkelt.

Fredagsmunk med familjen i vanlig ordning igår innan pojkarna åkte till sin pappa. Fördelen med vardag och rutiner igen, då är fredagsmunk ett givet inslag.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats