Hanna Loffart

Lite ljusglimtar ändå

Jag har återigen medvetet låtit bli att uppdatera alltför mycket här inne i veckan som ni kan läsa i mitt förra inlägg. Alldeles för rörigt vecka som sagt.

Nu har storpojkarna åkt till sin pappa och jag får direkt dåligt samvete över att jag nästan såg fram emot det. För nu är det för tomt istället. Kaoset hör ju till på nåt sätt!

Veckan har trots allt bjudit på några fina ljusglimtar.

I måndags var jag ute och åt med Bettina, Helen och Sofie. Så härlig kväll verkligen och jag kan leva på den länge. Jag träffar inga vänner längre känns det som, alla är upptagna med sitt och jag ”sitter fast här hemma” så då betyder de här stunderna lite extra. Vi åt på Avenyn, så smarrig mat!

Hela veckan har vi haft 30 grader varmt, så två dagar har vi tagit oss till sjön. Ena dagen utan Thristan och Thexas, då de var på bio med två av sina mostrar. Men andra dagen var de med och de badade minsann. De har fått för sig att de inte gillar att bada i sjöar, men det gick så bra! Thiara hittade kompisar på stranden, så till slut vågade hon sig i hon också! Och Thilox, han älskade det. Det var hans första ordentliga bad nämligen.

Varken jag eller Emil får bada dock, så det gör det hela lite knepigt. Emil pga sin picc-line (infart i armen där han får sina cellgifter igenom) som inte får bli blö och jag själv har dragit på mig en svampinfektion som jag behandlas för. Tydligen vanligt under graviditeter fick jag höra, så jag har väl haft tur som aldrig besvärats av något sånt här innan.

Förutom det så har jag mest renoverat. Så sjukt stolt över mig själv som snart gjort hela vårt sovrum själv. Nu håller vi på att göra en ribbvägg, men virket är slut på byggaffären och vi måste vänta nån vecka. Inte min starkaste sida. Sätter nog igång med barnrummet under tiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats