Hanna Loffart

Lite mer kalasförberedelser

Igår efter kalasandet igår så åkte jag till min mamma för att hämta hem Thristan och Thiara, men Thristan ville sova kvar där så det fick han göra. Mysigt med lite egentid med sin mormor (och tid ifrån sin lillebror, de två är så retliga just nu!) Så jag tog med mig Thiara och åkte hem. Väl hemma så var Linda och Casper, och de spenderade hela kvällen med oss. Mat och Melodifestivalen. Thiara var dock väldigt trött och somnade ifrån oss. Men det var en härlig kväll med bästis och gudis.

I eftermiddag ska Thexas firas av våra familjer, så vi ska slänga ihop en tårta till det. Får se vad vi kan hitta på. Känner jag Thexas rätt så blir det nog godis på…

img_8199-1.jpeg img_8201-1.jpeg img_8202-1.jpeg img_8203-1.jpegVeckans helgblommor fick följa med hem från Ica.
Rosor är så fint, men jag lyckas inte få de att överleva många dagar inte.
Bilderna tog jag i fredags och de har redan börjat nicka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats