Hanna Loffart

Lite mer

Sådär ja. Hemkommen och lite halvt mätt i magen igen. Men jag är sjukt besviken på min matlagning idag. Brände all mat och såsen liknade mest lim. Hade annat i tankarna antar jag, som vanligt.

Det blev inte mycket till spjälsängsmålande. Många timmars prat om allt och ingenting med mamma istället. Mutade syster Amanda att måla istället. Med lite pengar funkar allt, jag lovar.

Öland då. Vi hade sjukt tur med vädret. Regnet och åskan som vi var lovade dök aldrig upp. Hann med en marknad, Ölands djur/nöjespark, en tripp till Böda för att bada i havet, en glutt på den där långa fyren högst upp (lär mig aldrig om det är Jan eller Erik, eller nån helt annan), en tur till Borgholm och till sist en heldag på Astrid Lindgrens värld. Hade tänkt träffa Solne också när vi ändå var i Vimmerby, men tiden rann iväg. Utöver detta så har det blivit en hel del mys, ätandes och sanslöst många omgångar Yatzy. Och våran pärla till bil bråkade inte en enda gång. 🙂 Kan tilläggas att den stannade tre gånger på ca 1 minut idag, men det hör ju inte till historien egentligen.

Nu är klipptid hos Cissi bokad också. Hjälp! Kort och svart ska det bli. Saknar mitt blonda, långa, tjocka hår till tusen, men just nu är det en omöjlighet för mig att få tillbaks det. Dels på alla miljontals hormoner som lever loppan och dels för att håret är så otroligt slitet. Så då får det bli svart istället, eller nåt åt det hållet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats