Hanna Loffart

Lite mosiga här hemma + fotboll

Här hemma är flera av oss lite mosiga.
Thristan har varit hemma från skolan idag, han hostar och snorar. Thiara låter lite förkyld även hon. Jag har haft så otroligt ont i magen idag på jobbet, till slut fick jag åka hem. usch, såna magkramper! Thexas är den enda som mår helt bra, men han fick stå över fotbollsträningen idag. Jag hade ingen lust att sitta ute i regn och blåst och titta på fotboll med Thiara när ingen av oss mådde helt bra.

Och det gjorde inget för Thexas. Han är faktiskt lite less på träningarna nu. Och även om det bara är ca tre veckor kvar av träningarna innan vinteruppehåll, så vet jag ju att han kommer att tjata ihjäl mig om att få träna fotboll sen. Men under en match förra helgen så blev han retad av en kille i ett motståndarlag, och det tog rätt hårt på honom. Han blev verkligen så himla ledsen och förstod inte varför ingen sa åt den andra pojken? Vi varken såg eller hörde, och det gjorde inte domaren eller tränarna heller. Men oj, så knäckt han var resten av dagen sen. Tror tyvärr att det sitter i lite än.

Men lagen kämpade på bra och vann alla sina matcher (viktigt enligt dom) och i söndags (när jag valjobbade, så jag missade det) så hade de spelat cup igen och då sa Thexas att det hade gått bra ändå.

En helt knäckt kille efter förra helgens match, blir tröstad av Thiara och Emil. Finisar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats