Hanna Loffart

Lite nya blomlådor i trädgården

Det har varit två sega dagar.

Emil har donat ute och vi andra har försökt hålla oss undan, känns det som i alla fall. Boden har fått lite ny panel innan den rasade ihop helt (taket är inte helt klart som ni kan se)

Jag fick även en lång odlingslåda längst hela boden. Så ikväll när Emil kunde ta Thilox så har jag planterat ner alla tomater. Hoppas de kommer trivas här, inte lika varmt som förra året när tomatlådan stod nere vid garaget, men vi hoppas det blir lite tomater i alla fall.

Kanske odlar jag annat där framöver, vi får se. Stora prydnadsgräs vore fint.

Emil har gjort klart den platsbygda blomlådan utanför tvättstugan också. Det blev sån nivåskillnad när vi byggande altanen, en skillnader på tre olika ställen, så nu fick han liksom ”bygga in det” så här. Blev precis som jag tänkt mig! Jag har planterat en jättetåtel där, hoppas det blir stort och fluffigt. Både denna blomlåda och tomatlådan ska målas svarta, får kanske bli morgondagens projekt om jag får någon halvtimme över.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats