Hanna Loffart

Loffart listar – mat som jag avskyr

Dags för en lista igen hörrni, och denna gång – en lista på mat som jag avskyr.

– Fläskpannkaka, min bonuspappa envisades med att göra fläskpannkaka i ugn när vi var små. Ugnspannkaka över lag, med eller utan fläsk. Det går inte!

– Kött. Jag har aldrig någonsin tyckt om kött, varken smak eller konsistens. Jag kan äta “fult” kött såsom köttfärs och korv, men inte riktigt kött. Fy.

– Korvstroganoff. Det här har jag så svårt för sedan barndomen då min mamma tvingade mig att äta upp det. Emil gör en korvstroganoff som är helt okej. Gör jag den däremot själv så kan jag inte äta den utan kväljningar. Hittills är det bara Emils som är helt okej.

– Paltbröd. Inget jag äter ofta. Helt ärligt så har jag bara ätit det en enda gång. Första middagen med pojkarnas pappa och de bjöd på paltbröd utan att jag visste vad det var. Första och sista gången, och ett väldigt knasigt minne.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats