Hanna Loffart

Loffart listar – positiva saker att fokusera på

Men blää så låg och oinspirerad jag känner mig just nu!
Känns som jag skrivit det i flera veckor nu? Kan det bara inte vända snart? Jag vill ha VÅR! Hela eftermiddagarna och kvällarna går liksom åt att få tiden att gå. Jag hatar sånt! När man liksom fastnar i laga mat, göra läxor, duscha, lägga barn och slappa i soffan. Inte konstigt att man känner sig oinspirerad liksom! Längtar till sköna kvällar på altanen tillsammans.

Det gäller att försöka att vända det där “blääiga” till positiva saker.
Och nog finns det en massa positivt att fokusera på istället!
Så veckans lista får helt enkelt bli: “Positiva saker att fokusera på:”

– Thiara har fått placering till förskoleklass i höst, blir samma skola och fritids som killarna går på. Smidigt!

– Vi börjar spåna på lite sommaraktiviteter. Jag är sugen på Astrid Lindgrens värld, men är tveksam på om killarna vill följa med. Thiara skulle nog gilla det, vi får läsa och se ikapp på alla sagor bara.

– Allt flyter på bra på jobbet, efter 3 år där så känner jag att jag är bra på det jag gör och säker i min roll. Samtidigt så lär jag mig massor nytt nästan dagligen. Nästa vecka ska vi på kurs, skoj!

– Emil har fått jobb några månader framöver, även om det kanske bara är tillfälligt så känns han glad för det. Och är han glad så är jag glad.

– Jag ser fram emot påsklovet med barnen. En fördel med att påsken ligger på sent i år, är ju att chansen till sol och lite värme är större.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats