Hanna Loffart

Loffart listar – saker ni inte visste om mig?

Dags för en ny lista, den här gången – random saker du kanske inte visste om mig!

– Jag har fem hål i öronen, men använder sällan örhängen. Får “kli” av det, antar att jag är lite allergisk mot billiga örhängen och borde investera i äkta silver tex?

– Jag fick en navelpiercing i födelsedagspresent av min kusin när jag fyllde 18 år. Gjorde satans ont! Har fortfarande kvar hålet och ett väldigt fult ärr.

– Jag har tre tatueringar, barnens namn på armen, Loffart (makens namn) på foten och en stjärna i ljumsken. Tatueringen i ljumsken gjordes på Öland i en sunkig källarstudio när jag var 18 år under en midsommarhelg där, inte helt nyktert. Tatueraren föreslog att han ville göra en halvmåne i stjärnan för att få den se mer levande ut så det gjorde han. Det är ett C och alla har alltid undrat vem den där C är. Speciellt med tanke på att vi var där tillsammans med en kompis som hette Crille, lagom mallig över att vi tatuerat in hans namn.

– Jag tycker inte om att ta mediciner. Känns som att jag förgiftar mig kropp.

– Jag har aldrig haft hål i tänderna, förrän NU. Jag har hål i en visdomstand, men jag vågar inte gå tillbaka till tandläkaren för att dra ut den. (Man lagar inte hål i visdomständer)

– Jag tål inte vatten. Jag kan dricka vatten, men när vatten kommer i kontakt med min hy får jag kli och utslag. Det är dock mycket bättre nu än när jag var mindre. Jag försökte alltid att undvika att duscha i skolan för att jag fick fula utslag. Och när det regnade ute och skolan tvingade ut oss på rast – panik!

– Jag var otroligt blyg som liten.

– Jag är sjukt dålig på geografi, både i min egen stad och i världen för övrigt.

– Jag hatar att prata i telefon. Jag pratar mycket i telefon på jobbet och har inga problem med det. Men privat så skulle jag aldrig ringa till någon för att småprata. Ett snabbt sms där det klart och tydligt framgår vad man vill, det räcker.

– Jag tycker inte om att resa speciellt mycket. Det har säkert med min extrema flygrädsla att göra också, men jag har helt enkelt inte ett så stort behov av att resa och se andra platser. Oftast längtar jag bara hem, även om det alltid är skoj för stunden att resa med kompisar. (Har aldrig rest utomlands med hela familjen) Skulle därför aldrig prioritera att lägga så stora pengar på tex en Thailand-resa för hela familjen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats