Hanna Loffart

Lördag

Vi har haft en riktig hemmadag. Precis vad jag behövde! Pojkarna kom hem vid 10 i förmiddags, och sen dess har det varit high-lite må ni tro! De har inte bråkat direkt, men de är PÅ varandra hela tiden. 

Emil har bytt vår ytterdörr idag, så jag har tagit hand om barnen, städat, handlat och lagat mat. Ni vet. Det blev inte riktigt färdigt idag, så bilder från det får ni vänta på. Men det blir en stor skillnad och det var så välbehövligt! 

Vi avslutade kvällen med hamburgare och sen lördagsgodis och film i soffan. Så mysigt att Thiara är stor nog att kunna vara med och uppskatta det nu. 

  

Thristan dukade fram fika i eftermiddag. Glass och köpekladdkaka. “Mamma, när ska du baka din goda kladdkaka igen? Den är mycket godare” sa Thristan när vi fikade. Jag fick så ont i magen, kändes stressen stiga direkt. Jag väljer att “fuska” lite, att inte vara så himla duktig. Barnen åt kladdkakan ändå och verkade såklart nöjda.

Nu väntar snart sängen. Jag har känt mig trött sen 16, trött i huvudet och nästan öm i kroppen? Märklig känsla. Emil har somnat på soffan och barnen sussar sött i sina sängar. Jag njuter av tystnaden och över tacksamheten jag känner för att jag har dessa fyra människor i mitt liv. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats