Hanna Loffart

Lördag och kalasdag

Lördag och Emil har nyss åkt till jobbet.
Thristan ska alldeles strax iväg på kalas till en kompis. Jag har lovat Thexas att baka chokladbollar under tiden, men kom på att jag lovat Thristan kladdkaka till kalaset i eftermiddag också. Suck alltså, jag har inte lust med nåt! Jag bakade brownies samt vaniljrutor igår eftermiddag, jag har så mycket blåsor att jag själv inte kan äta men någon kanske gillar det.

DSC02975

I eftermiddag blir det alltså fika med släkten och ikväll kommer vänner och firar Thristan. Han har bestämt tacos, känns lagom avancerat faktiskt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats