Hanna Loffart

Lucia och fira Thiara

Jag trodde dagen skulle bli jobbigare än den faktiskt blev. Hade ställt in mig på att bara jobba några timmar, men tummarna flög iväg och det blev nästan en heldag.

Vi var bla på det årliga luciafirandet på Gröna kulle. Så fint luciatåg, smarrigt fika och lite umgänge med kollegor i förvaltningen.

Jag hämtade hem Thiara vid 15, vi åkte och handlade inför kvällen. Våra bästisar kom för att fira henne och äta hamburgare. Precis vad jag behövde efter den här veckan, kunna prata och älta allt som tynger.

Nu har de åkt hem och både Thiara och Emil sover. Tankarna far runt i mitt huvud så jag kommer nog ha svårt att somna sen. Men imorgon väntar barnkalas för Thiaras kompisar och en del förberedelser inför det, så det gäller att vara utsövd och pigg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats