Hanna Loffart

Lugn dag hos oss

Vi har ett väldigt lugnt häng hemma idag, jag och Thilox.

Han har sovit sämre än vanligt inatt nämligen och jag har huvudvärk pga det. Migräntablett och kaffe gjorde dock susen för huvudvärken. 2,5 timmar var han ”vaken” inatt och bökade. Han vill inte direkt äta på natten heller, så han ammar knappt. Annars brukar det kunna söva om honom.

Det är dock tänderna som bråkar med honom. I söndags kom ena framtanden uppe igenom och den andra är på väg. Inte konstigt att han har ont, är extra grining, vill vara nära, äter och sover dåligt.

Thiara åker skridskor med skolan idag, hon var så himla pepp inför det. Förra året de åkte så gick det inte så bra. Hon tyckte nämligen att det såg lätt ut att åka, och blev så besviken när hon inte kunde åka. Haha. Hon och Emil var nere till isplanen och åkte nån gång efteråt, så hon var mer förberedd idag.

Hon skulle även ha varit till skolsköterskan för 7-års kontroll och vaccin idag, men de ringde och avbokade tiden imorse då alla andra barn avbokat sin tid. Det är andra gången de bokar av den, så jag hoppas det blir av nästa gång. Nu när vi peppat Thiara inför det och allt.

Nu ska jag och Thilox ta och äta lite lunch innan vi hämtar hem Thiara och Thexas från skolan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats