Hanna Loffart

Lunchupdate – att se fram emot kvällen

En snabb lunchuppdatering kommer här. Idag har jag äntligen sällskap på kontoret av en kollega igen, så härligt att ha någon att dricka kaffe med.

Jag tänkte flexa ut vid 14 idag för att hämta hem en hel drös med ungar. Thexas ska cykla hem själv från fritids sen för första gången. Gissa om jag känner mig nervös? Thristan är hemma, så Thexas behöver inte vara hemma själv i alla fall. Jag ska hämta Thiara och kompisarna Julia, Casper och Agnes på dagis. Jag har visst lovat dom att hämta de i lådcykeln innan sommarlovet, och de går sista dagen på dagis idag. Så det är bara att trampa på! Vi åker hem och leker och äter glass, så kommer deras syskon och föräldrar och äter med oss ikväll. Älskar det spontana!

Vi tänkte grilla pizza, Emil gjorde det i början av veckan och det blev helt fantastiskt gott! Jag köpte en pizzasten till honom när jag var till Ullared, gissar att den kommer gå varm i sommar. Jag tänkte att alla får göra sina egna minipizzor, blir nog både gott och skoj! Men nu – jobb igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats