Hanna Loffart

Lyckorus + febrig tjej

Jag befinner mig fortfarande i ett lyckorus sedan helgen.
Det skickas bilder hej vilt mellan alla tjejer och jag skrattar så jag kiknar!

Igår var jag så himla trött. Efter jobb så åkte vi allihopa på Thexas fotbollsskola, skönt att bara sitta i solen en timme och titta på lekande barn. Thristan och Thiara hade rulltävling i gräset.

img_1171-1.jpg

img_1170-1.jpg

img_1172-1.jpg

Idag har jag varit betydligt piggare, även om jag sov väldigt dåligt inatt. Alldeles för varmt i sovrummet och jag vaknade ofta. Även Thiara har bökat inatt, sovit oroligt. Det fick sig dock en förklaring när jag hämtade henne på dagis i eftermiddags och hon kändes mosig. När vi kom hem hade hon 38.3 i temp och rejält hängig. Vi fick finbesök av min gamla estetkompis Asta, och Thiara tog en tupplur i min famn. Killarna lekte i lekparken och när Thiara vaknade igen så var hon betydligt piggare. Asta stannade och grillade med oss och vi fick prata ikapp många timmar. Bästa! Åh, vilket lyckorus av alla dessa fina vänner alltså! ♥

img_1174-1.jpg

img_1173-1.jpg

Thexas och Thiara gick på picknick en stund idag. De tog med sig en filt och varsin låda med melon och ananasbitar. Sen gick de upp på “berget” bakom vårat hus. Jag hörde dom från vår tomt och smög på dom för att fota. Gullungar!

Ikväll mår Thiara betydligt bättre igen, ingen feber hos henne nu (den där powernapen gjorde visst susen!) och imorgon väntar 2,5-års kontroll på Bvc för henne och Emil.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats