Hanna Loffart

Magsjukan är över

Äntligen är vi kvitt den där vidriga magsjukan!
Men vi kom väldigt lindrigt undan måste jag säga. Det var en natt där som var lite körig när alla skulle kräkas nästan samtidigt. Men vi repade oss snabbt verkar det som. Men vi har hållit oss inne några dagar för att inte smitta. Thexas har varit pigg hela tiden och klättrat på väggarna av tristess.

Igår pysslade vi mest. Målade i målarböcker, målade påskägg, pojkarna dekorerade påskriset.
Det blev en tidig kväll för pojkarna som sovit alldeles för lite de senaste dagarna.

Idag har vi dock varit igång desto mer. Efter pannkakslunch så åkte vi till Biltema och köpte en ny cykel till Thristan. Han har blivit lång och vuxit ifrån sin förra, så den får Thexas ta nu istället. Nu gäller det bara för Thristan att våga cykla också, min lilla fegis. Nu törs han trampa framåt iallafall. Men bara om det är en rak väg. Suck, kommer han nånsin lära sig cykla? (ja, jag vet att du flinar nu mamma…)

Thiara har varit på dåligt humör mestadels av dagen. Hon tycker väl att det är tråkigt att inte göra nånting kanske. Att inga rutiner stämmer. Jag tycker det är bra för Emil att se hur dagarna faktiskt ser ut här hemma. Man får ingenting gjort och det är smått kaotiskt. Livet med småbarn. Emil fick bada henne idag, det har han inte gjort sedan hennes första bad i december så det var verkligen på tiden.

Imorgon väntar vardag igen. För somliga av oss iallafall. Thristan har påsklov, men Thexas ska gå till dagis imorgon så han får leka av sig lite. Jag tror jag ska gå till Bvc med Thiara för att se att hon inte har tappat alltför mycket i vikt efter denna magsjuka. Stora tjejen blev ju 4 månader i fredags.

20140413-225059.jpg

20140413-225107.jpg

20140413-225117.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats