Hanna Loffart

Målarstuga + Thiara börjar skriva lite smått

Det skönaste just nu under hösten är att barnens aktiviteter är färre.
Jag tror att både dom och jag njuter av att vara hemma och inte göra något.

Det är bara Thiara som har gympa varje torsdag, annars har vi inget att passa.
Jag förundras dom som har aktiviteter fem dagar i veckan, verkligen. Men jag har svårt att se att vi skulle orka med det just nu.

Istället myser vi på hemma bäst vi kan. Igår efter skolan hade Thristan cyklat till Emils jobb och lånat en dator och skrivare och skrivit ut bilder till oss alla i familjen. Så det satt vi och färglade sen, superskoj! Då kunde vi även gå igenom alla tuschpennor och insåg snabbt att nya behöver införskaffas. Och så insåg vi att fler underlägg behövs (rosa fläckar som inte går bort på vårt vita bord) Och när vi pratade om allt det här så kom Thiara på att hon inte skrivit en önskelista än! Hon fyller ju år i december också, så jag vet inte om listan är till släkten eller till tomten. den lär nog fyllas på. Jag skrev först på ett papper och sen skrev hon av det själv på ett papper. Så himla roligt att hon börjar intressera sig för bokstäver tycker jag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats