Hanna Loffart

Månadens Glossybox – vilken besvikelse

(Inlägget är i samarbete med Glossybox)

Jag hade sett fram emot månadens Glossybox som jag visste var med Therese Lindgren.
Och då hade jag förväntat mig åtminstone en produkt från hennes Indy Beauty, men icke.

Det här är nog den tråkigaste boxen på länge.

Den innehöll en duschkräm (fick det förra månaden med) TVÅ stycken glow serum/highligheters (men varför två likadana produkter men från olika märken liksom. Jag har dessutom redan fått dessa i gamla Glossyboxar) en hårolja (igen…) och en morotskräm som stinker.

Haha, ja ni hör ju att jag inte är helt nöjd. Det enda positiva är väl att duschkrämen luktar bomull och inte är något konstgjort som luktar en massa. Perfekt för oss hemma som gärna vill ha “cleana” dofter.

Vill du testa på att prenumerera på Glossybox eller bara testa en enskild box så klickar du HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag var inte heller helt nöjd. Har fått hem kanske fem boxar och fått fyra olika highligther minst. Känns som det är en i varje omgång. Personligen gillade jag håroljan, perfekt till dotterns torra hår. De får steppa upp om de ska behålla mig som prenumerant..

stats