Hanna Loffart

Måndag igen

Det är alltid samma visa varje år som skolan drar igång efter ett långt sommarlov, vi glömmer liksom bort det. Igår höll vi nästan på att säga till barnen att det var sängdags, vi var så inne i semester/helglunket.

Men de kom upp som de skulle imorse. Förvisso med ett humör utöver det vanliga (Thristan) och en med ond hals så hon fick vara hemma idag (Thiara) Hon var hemma med ont i halsen onsdag och torsdag förra veckan också, men har inte sagt något om det alls under helgen. Jag tror hon tycker att det är lite jobbigt i klassen nu, det är många barn som stör/skriker/slåss i hennes klass och de har dessutom en ny lärare som hon inte riktigt känner ännu. Nu säger hon i alla fall att halsen känns helt bra igen, så imorgon testar vi skolan igen.

Emils pappa är här just nu och hjälper oss med att dra el till boden (han är elektriker) så vi kan få lite belysning på baksidan. Det blir kolsvart upp mot skogen nämligen. Thilox sover, Thiara tittar på tv och de två stora är i skolan. Lugnet alltså.

Annars har helgen varit lugn. Fredagsmunk och egengjord pizza i fredags, i lördags var jag och Thiara på bio och såg Spirit (en hästfilm) och igår var vi till Parken Zoo med Emils föräldrar. Mysig helg på alla sätt och vis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats