Hanna Loffart

Måndag och sjuka barn

Det blev en otroligt långsam måndag det här. Thiara hade ont i halsen inatt och Thexas vaknade med ont i magen. Så båda fick stanna hemma från skolan. Thexas magont gick dock över lika snabbt, svårt att veta om han verkligen hade ont eller om han bara inte ville gå till skolan.

Thiara har inte sagt något mer om halsont, men hon får vara hemma imorgon också så vi vet säkert att hon är frisk. Men de har varit pigga bägge två och rätt rastlösa här hemma. Vi har roat oss bäst vi kunnat helt enkelt.

Bla med det här. Thiara såg en film på youtube kids där en flicka hade massa tofsar så det stod rätt upp. Vi tänkte göra en challenge med 100 tofsar, men det fick ”bara” plats 42 stycken. Och det blev alldeles för tungt för att kunna stå upp. Vi gjorde ett försök med grillpinnar i till och med! Haha, men kul var det!

Annars har vi mest myst här hemma, kollat tv, städat lite, tagit hand om tvätt, lekt med Thilox, Thexas har varit ute och spelat fotboll, killarna har varit och klippt sig, gjort läxor osv.

Så här skönt somnade Thilox på Thiara imorse. Men hon tyckte han var tung så jag fick ta över. Sen sov han på mig i nästan 3 timmar i soffan. Ni kan tro att jag hade ont i rumpen sen. Haha. Men mysigt var det!

Och så hittade vi farmors bullar i frysen, vilken bra månad det blev ändå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats