Hanna Loffart

Måndagslistan. “Idag, måndag är jag glad för att…”

Det var längesen vi hade en MÅNDAGSLISTA hörrni! Över 2 år sedan, vart tog den vägen?
Jag tror att det är precis det jag (och ni?) behöver på måndagar.
Pepp och positiva saker att se fram emot. Vi kör igång den igen tycker jag.
Finns även på Instagram under hashtagen #måndagslistan

Idag, måndag är jag glad för att…

– jag har sex dagars ledighet med barnen framför mig. 

– det snöar ute och vi har nya pulkor till barnen som ska invigas.

– i helgen ska vi ta med pojkarna på bio. De kommer bli jätteglada!

– Jag har köpt ett nytt skåp som jag ska rusta upp. Det kommer bli jättefint!

 

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats